Wednesday, November 5, 2008

Mari-mariii...

Jom boli ikan.....boli sayur...boli bebuah....tgk traktor...hehehe.. untuk maklumat lanjut, baco sendiri kat gambar iklan nih... raso eehh...ikan guppy ada jual tk???

11 comments:

putera said...

wah... bestnyer.... wat kat mane tu... kat tingkat 9 erk????

putera said...

alamak... sori2.. salah tempat daa.. hehehe.. kat cni nak comment laen.. kui kui kui. kalu nak tgk ikan guppy lawa, g la kat pasar tan jumaat ni.. bukan setakat guppy jer, ikan laen pun ader... heeee

13may said...

:D

lupakanje said...

Ymulia,
kt pasar tani mana??? murah tak?? hehe..jgn diseruu..

lupakanje said...

13may
;p

Ungku Nor said...

acik..jom kita deting sabtu ni, nak?
yo laahhh..
sebelum saya start deting dengan keje pulak laa..hehehe

lupakanje said...

tak ado makno eehh...anak solehah ini minggu mahu bawak ibu mithali gi umah sedara sepusat sepusing kt Putraheight...
ala...ada manyak ari lagi ekspo tuh..tetiap ari sebetu hingga ke tarikh yg dimaklumkan nnt...hehe.

zino said...

kek mano tu..MAEPS tu..

lupakanje said...

dekat tapak pameran MAHA mardi aritu...zino penah pegi tak ? Acik pegi aritu ikut jalan masuk ke hospital serdang....ada signboard panduan terus dari jalan hospital tuh..

Ungku Nor said...

best tak poie situ cik?
kalau tak best,takyah la ese poie.
buek ponek yo..;p

lupakanje said...

hentah...acik pung tk pnah poie laiee..takat nk nengok produk agro le..sesambei beli daging fresh...ikan ..sayur, bebuah smuo tuh..pehtu naik tram free round the area...heheh...

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-