Wednesday, December 3, 2008

Minta Doakan Damia..

Petang ni acik baru dengar tentang salah seorang baby staf di dept acik yg berusia 3-4 bulan yg dimasukkan ke ICU di Hospital KL....kerana masalah kesihatan...kejang2...sian baby Damia.. Mintalah uncle2, auntie2...makcik pakcik...abang... kakak yg masuk kat sini mendoakan kesihatan bayi comei kesayangan mak ayah dia nih...moga dgn doa kalian semua, anak ini akan kembali sihat dan cergas membesar menjadi anak yang solehah...yg cerdik dan berbudi mulia.. Aamin...

9 comments:

aishifa said...

anak sy pun skang kaki kiri dia mcm kejang kejang jer.. tp ari tuh sy bawak gi urut takut urat saraf dia ada masalah.. sebab dia pernah jatuh..takut sgt..aper aperpun sy doakan baby damia ni sihat segera insyaallah//

lupekanje said...

aaminn...tima kasih aishifa

sya said...

Semuga baby Damia cepat sembuh.. bulatnya mata dia

MinahranggieE said...

eee...kesian nyer dia...MR juga doakan damia segera sihat...tak dapat bayangkan kalo anak MR kena cenggini... aduh sian nye budak kecik ...

lupekanje said...

Aamin...thanks sya atas doa tu..acik dulupun comey n mata bulat gak cam damia tau sya...heheh..


MR,
Mak ayah si damia mang gisau amat tuh..acik sms tadi, mama damia kata dah stabil sikit..Alhamdulillah..kita terus doakan hingga baek spt sedia kala...

lyn said...

semoga damia cepat sembuh amiiiiiiiiiiin

lupekanje said...

aaminn...thnx lyn..
shes getting better..
hey...good luck for tomorrow paper..!

Ungku Nor said...

Aamiinnn..

harap2 Damia yang comel tak pape.

lupekanje said...

Alhamdulillah...Damia skrg dah ok...mak dia sms kata aliran oksijen dlm darah dia dah getting normal...
Moga akan pulih sepenuhnya dan lebih sihat dan bertenaga selepas ini.

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-