Wednesday, September 9, 2009

Nak pegi...nak pegi...

Giler mengepos N3 ari ni kan... hehe..

ni ha...acik nak kungsi.... dpt email tawaran utk berkursus... sungguh menarik...

BENGKEL PETUA MENGURUS BOS HOTEL GRAND RIVERVIEW, KOTA BHARU 13 - 14 OKTOBER 2009

Dapat hagak tk naper acik kata ianya menarik????

hehehhe... tumbuh tanduk acik nih... ader 2 pekara utama... nyebabkan acik amat tertarik...

*

*

*

*

*

IYER BETULLLL...... acik nak sangat uruskan bosss ituh...sebab slama ni sik bos je uruskan acik......hehehe

Dan yg kedua.....

tempat kursus itu adalah dgn terang jelas dan nyatanya.....bersiaran langsung di KOTA BHARU, KELANTAN...!!!

sorrrrgaaaa..sorrrgaaaaaaaaaaaaaaa ........ sorga wanita..

errrr...cam la aku suka besopping sgt kannnz....hehhe... tkla....acik tadek KEDIT kad, lelebih lagi la DEBIT kad cam tipah ngan wos...

Yang ada, ATM kad jer...heheh..penuh bank dgn duweet... orang...

acik suker bejalan tempat org je....sukerr... !! ai laikkk.... lagi suka la klu nk dpt ilmu centu....

Tapii.....tak mungkin dapat gi.....! acik tk akan terpilih...kerana itu bos itu tkkan rela acik tawu tip2 nguruskan diorg...heheh..

Senornya...acik baru je diluluskan gi kursus penulisan pas rayer nnt... bukan senang nk fujuk bos lepas kan tuh.... hehhe...tima kasih boshhh...saaaaayaaaannnnggg bos2 acik nih....!

15 comments:

hanim said...

nak uruskan bos tu bunyik mcm nak control bos je. hahaha,

acik g la kelate tu, perghhh. and kat sana xde swipe2 ye acik. sume kena beli cash.. huhu

MY HEART said...

Acik nak pesan tudung soploh lai moleh??

Mak Su said...

petua mengurus bos? aik? ada kursus cenggitu?

iina said...

acik kirim leh?? hehehe

en_me said...

jangan sampai tersesat masyukk ke siam fullakkk akak lupakanje tewww..

DaliaLiyana said...

pelik akak dgr petua kamu tu?
ade ke petua cenggitu??

zino said...

BOS kena lah pergi kursus cara mengurus PA pulak lepas tu hehe

lupekanje said...

hanim,
bunyik tajuk kusus tu mmg menarik acik... :)
lagi senang ekk..tk de swipe2 tu smua..baper cash ada...perabih kan kat KB tuh..huhu..biler cash abih..cucuk je atm tuh...aper susah kan...hehe



Eryn,
kau nak pesen aper? boleh je acik belikan...sorga tudunnn di sana..
taaapi...acik kan tkkan dpt pi...sbb da dpt kusus lain..hehe
lenkali ryn ye...


Mak Su..
tu ler tajuk email yg acik kopipes kat sini...
betui la maksu..naper? tak pecaya?



iina,
nk kirim ? siler senaraikan...
tawon depan harap2 tepilih la ke hari betemu plangga ka...kusus ka...heheh

lupekanje said...

en_me,
tk pi pung....brangan je pi...hehe



Dalialiyana,
aha...adooooo....jgn tatau..
tapi bukan acik nyo fatua itu..
tgk bebetul.....satu kursus anjuran sapa tah...yg nak bagik petua uruskan bos...



zino..
ha...betull...err..perlu kan???
kesimpulannya, tentang kursus ni...yg acik leh paham;

adalah cara2 untuk menjaga bos memasing...bagaimna nak buat bos respect kta..mcmana kelakuan yang septutnya biler dgn bos...
camner hormat bos...camne nk begurau dgn boss...camner nak buat biler rasa tk setuju dengan bos..
haaa...itula antaranya..
bukan camne nak jaga makan pakai bos..ato rumah tangga bos yg beceramuk ke..contohnya...parah la weh...

Anonymous said...

acik nak p shopping??????????
huhh.....cam tak caya....
biar betol?????

Kopi Suam said...

bos ni memang ada mcm2 jenis achik..apa-apa pun selamat memujuk boss tu mduah-mudahan dapat makan hangin kat kelantan....

yAnTI rOsmaN said...

wah ummi cm best jek bunyik nk shopping kt sner tue..hehehehe..kalau lom keje lg leh pegi ke?hakhakhak...

lupekanje said...

Anonemes,
ye ler...acik mang tk leh gi sopping... ku sedar siapa akuh...

huhu...




KS,
Tak moh la fujuk dah...mang tkkan dpt ..heheh..
nnt ader jeki, blh gi lagik..





Yanti,
Jom...kiter gi...ronda2 ...
dah ada kije nunggu ke nih...?? betuah badan...keje lah dulu..pehtu kumpul duit, leh gi makan hangin kat sinun...

MY HEART said...

ala........acik ni saje je tau
baru verangan nak bergaya ngan tudung dari paso katijah

lupekanje said...

eryn,
ekekeke...nnt kita gi dua ekk..

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-