Thursday, March 26, 2009

Sebut Jangan Kenangpun jangan

Klip video ni sesajer je...gambar hanya dipilih secara kebetulan dan tiada kaitan yang hidup maupun yang dah tiada...dan tiada kaitan dengan lagu. Acik akan kembali dalam tempoh 2-3 hari lagi. Laman blog ini masih dalam pembaikpulihan. Kalu tk boleh masuk atau bermasalah nak masuk, tak payahla masuk. Tatau la nak buat camner lagi. I letihh tau mikirkannya.... Acik nak gi berakit2 ketepian dulu...berkursus di Ulu Langat 3 hari... hehehe.. selamat hari raya... Maaf zahir bathin.....Jumpa lagi.

8 comments:

dizz said...

wah cen, munyik cam merajuk je... kecik ati kat sapa pulak ni... :( template pun tukar, tapi kelam lah nampak.

mai kteh sedia mendegar luahan hati sahabat ku sorang ni...

bab video ni, wah original lah cen, you are naturally creative and talented lah... cayalah!

sabiqahAnuar said...

heheh cian kakChah..takpe usaha tangga jaya, insyaAllah lei baik blog ni..huu kak chah pn amek kesempatan ni bercuti rehat dari menulis kejap

Ma_sUyinFiqah said...

apopun tq sobab muko den ado dalam klip video tu. Ekeke nanti den nak suoh Cik W nengok sambil tanyo..sapo gal yag cun pakai tudung pink tu kek dio? Hehehe muntah ijau le acik baco komen ni.

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

selamat berkursus...nbaru sekarang buleh masuk blog acik..kalu idak..asyik ilang ja..
ntah pasai apa ntah

Mak Su said...

salam singgah :)

Tijah said...

yay!! akhirnya dapek gak masuk. wenduuu ehhhh kek acik hahhh!!!

lupekanje said...

kteh,
mahap..saya bru bangun tdo..hehhe..3 ari kener dera ktehh..camner tk majuk....huhuu..tak pela...tima kasih je la kteh...bia drita kut cangkung sendiri...heheh

ieqa,
ye le..cantik dah ni..tpi banyak yg ilang..bnyk yg kurang gak...moral of the story..setiap sesuatu itu ada lebih dan ada kurangnya...huhu..sayang template lama yg sempoi tu gak..

Mas,
kau kan pojaan atiku...hehhe...nnt nk impose lak gambo kau tuh....

lupekanje said...

cikgooden,
tu yg acik terai bbrapa kali tuka template...ntah baper org jadik mangsa experiment acik ni...
musykilnya ada yg tk bemasalah nak masuk template lama tu..

Mak su,
tima kasih menyinggah...lenkali datang lagi..

Tijah...
acik windu gak kat kau..tah bilo nak pi brenang sesamo kau..hehhe

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-