Wednesday, October 8, 2008

Geng Penyamun dolu..

acik tekesima tgk member acik posing maut... tgk gamba dia...ader sesaper nk amek dia jadik model tk? hahah..

Dahhh..jgn sesaper tertipu dengan minah ni...tgk gamba bawah ni...anak dia dah bujang dah...hah..jelingpun jangan ye....tgk body guard dia tu...punyer lah tough..!

Tahniah sbb berjaya menurunkan berat badan setelah seploh tawon kita tk jumpa..

I mis u....heheh..lama kita tk merompak bank sama2....

oooooOoooo...dah insap ye..

Dah jadik tokei Kek rupe2nyer...

Sesaper nak tempah kek, blh la carik Cik Pah Mimos ni.... KLIK SINI..

12 comments:

sya said...

Wah kena tanya petua ni

lupakanje said...

dia mesti diet gegiler nih..hehhe.dia tk mo habaq lagi...rasia...heheh..

Ungku Nor said...

woww..
acik..tanya la apa pengeras dia dulu.
mesti dia pecah lobang punya laa..;p

lupakanje said...

haii....berhajat jugak ke? kan ungku da maintain giler babeng dah..hahah...nnt acik korekkkk...pehtu acik terai dlu....kehkehkeh

dizz said...

cen,

sepuluh th dulu dia gemuk ke? cen tak cerita habis, tak paham.

mimos.. sekali dgn sYida ke, kalau berhubung dgn syida, kirim salam banyak2 kat dia nooo...

Kebencian_Maharaja said...

KM ada offer, model gula-gula Rabbit, nak ke? hehehehe...salam perkenalan..

Ungku Nor said...

Acik..saya rase baik acik pi pakai spek acik..
acik dah silap pandang kek saya nih sampai ingat saye ni slim macam maya karin..ehehehe
*nak banding dgn maya karin je..puiii ;p*

lupakanje said...

heheh..acik dh soal siasat dia...dia habaq dia mkn biodex...tah baper tahun...bru slim..betui ke idak ke...terai le. syarat dia...toksah putus asa.

lupakanje said...

KM,
Salam syawal dn slamat bkenalan..
Wah...bisness jugak ke...? Acik wat link kt sini ye.
Acik terai masuk link KM..yg mna satu yg aktipnya tuh? Link bisness tk ada ke?

Suri said...

Kakcennnn, sipahh ker ni? uwaaaa.. geng sesama menyamun dolu2! salammmm rinduu kat dia haaaa...

lupakanje said...

yer le...tk cayer kan...??? heheh...tu lah yg acik tekejut berukk..

lupakanje said...

ala...ttinggal k.tehny komen..
kak..seploh thn dulu mang dia besau...hehhe
kira da sploh thn la tk jumpa dia..
syida? pun lama tk jumpa...sik tgk gamba demi gamba dia jer kat email..hehe..insyaAllah nnt saya sampaikan salam tu.

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-