Wednesday, September 17, 2008

baby dan raya...

Sajer nk tunjuk betapa 'sibuk' nya kami nk beraya thn ni. Cuti semua dah hambik sesiap...acik je coti 2 ari.. Kemaen Unit Pra nih....lawa kan lampu lip lap diorg nih...heheh.. Rajin betui teknisyen kami nih..hehe..tapi naper la tk nyala2 gak lampu lip lap ni....?? huhu..

ni dekat kaunter pejabat kami....ader cam raya pose ke...deepavali ke??? hehhe

Sedang sibuk2 keje, kami dikunjungi baby comei nih...uwaaaahhh...lena nya dia tidoq.... Baru umoq 2 bln...ahli sorga...seputih kain yg putih.. teringat pulak...biler la acik nk dpt cucu....errr.... heheh

17 comments:

Ungku Nor said...

umaaangggaaiihhh..
gilo 'sibuk' opis acik dek eh..;p

lupakanje said...

hahaha...ni bkumandang lagu raya nih....
semangat nk rayo tu ado...hahaha...kener advnc dari ong lain bab2 rayo nih..

Ayu said...

acik...
samalah opis kami pon dah pasang dah lampu hahahahah
baru la meriah hehehehehehe

lupakanje said...

heheh..klu wat petandingan opis saper yg cantik best gakkan..sonok nk gi opis...I lap opis...haha..
aritu hempas pulas nganyam ketupat..7 jam...jadik sebijik je...tu pun ketupat satay yg leper tu...hahaha...

zino said...

ada lampu liplap kat opis dia ya .. memang nak beraya tu hehe

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

achik..aku tersentuh nengok gambaq baby tu...baby sapa?..comel sungguh!.
Ni acik kat bahagian biasiswa ka?...Masa kursus intervensi utk master dan phd kat bagan lalang dua bulan lepas..achik ada sana ka?...he he he...yg mana satu?

lupakanje said...

zino,
sajer nk sonok2 ilangkan kesedihan beraya tetiap tahun...nmpak cam sonok..tpi, utk org lain la..bukan acik..heheh...

cikgooden,
tk panggey Bhgn Biasiswa dah.. panggey Bahgian Tajaan Pendidikan. Acik tk tlibat dlm pogrem tuh...tapi salu menyibuk je klu taim interbiu cecikgu ni...hehe..tgk memcm ragam cikgu yg gabra...kekeke..
acik salu bantu urusetia je klu depa tk cukup org.
baby tu anak sorang staff yg dah btukar...comei kan...suka tgk dia tdo..
cikgooden amek CBGP HLP gak ke???atau jadik panel???

sabiqahAnuar said...

huhu kak chah, meriahnya raya dia..hehe ni jeles ni..

sabiqahAnuar said...

lupa nak tny, tu baby sape tu??? comenya dia...hehe oo da tak paggil biasiswa da eks, emmm

sya said...

comelnya baby

utk pertanyaan pasal lampu tu rasanya cam lampu deepavalli jerk

lupakanje said...

ieka...
meriah...jgn tk meriah..tahung ni adebans sikit smangat raya...hehe
Tu anak Puteri Intan Sabrina..unit kewangan dulu...hok duduk sbloh tini..dia tuka dah..(mana tah..tk hingat..)

sya..
huwaaaaaaaaa... tk per la...deepavalli pung tk lama lagi...2 in 1 la...cuma, kt aras kami ni tk dok org bangsa India..
Klu dpt cucu comei cam tu, mang acik tk jadik la ikrar acik tk nk tlg jaga cucu sok...hahah..

Ungku Nor said...

Aciiiikkkkkk..
sok ese poie saibejayaaaaaa..
ado intebiuuuuuu..

sajo yo nak memokak kek sini.
sapo suh acik tak hapdet..ehehehe

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

saya ni salah sorang penerima HLP la achik...tak start lagi.dok tunggu tempat kat mana nak wat master tuh....tak dapat2 lagi...kena wat sem 2...akhir bulan 12. ni..

lupakanje said...
This comment has been removed by the author.
lupakanje said...

ungkunor,
kok sompek, tk nk bekoja balik masak,singgahla kat alamanda ko...jumpo ngan acik yg tuo ni..leh acik banjer jamu mato kat keni rojes je..ke epsi ke..kek ciken rais shop ke..
intebiu apo...?? good luck la ungku...ungku g ngan dato ke?..nnt jgn nangih yo maso intebiu tu..acik doakan bejayo dgn gemilang. , klu tk ada aper2 hal, leh kito bepoyer2...kehkehkeh..
arini acik jiwangla...lom ada rasa nk hapdet..subuh tdi bgn sahor lambat..hehe..

cikgooden,
ooooo..tahniah la sbb dpt biasiswa tu. tah2 masa interbiu, ada jumpa acik kot..acik jago minggu terakhir interbiu kt E2.

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

ada la tu.....interview minggu last la..ha ha ha...ramai nak mapus..semua kos ada masa tu..

my name is E said...

bila nk dpt cucu? kameng soon ler tueh..hehehehe

My Name Is E,

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-