Friday, June 13, 2008

Arini tutup kedai

bz..nk study...sok pekse. Malam tdi gi merayap menjalankan tugas part time....pastu balik letih..dan trus tdo... pagi ni ada perhimpunan Bahagian..huhu...anak banak masuk kumpulan Nasyid..

tengahari...study with my study group....huwaaaaaaaaaa...mlm ni komfem tk leh nk nulis lagi sbb nk study..knkononnya. Memang da tetua ni payah sikitkan nk blajo....hati dah gelap...payah nk ingat...habih camno.. Wish me luck... Kak teh....sok la saya masuk kat dizzrd.

3 comments:

dizz said...

takpa, pi la buat apa yg patut dulu, kteh doa je dr jauh..

ni kteh kat pej kena mai jugak walaupun cuti sini jumaat, sbb ada event penting nak kena keje jugak, sian anak2 kena tinggai. nak komen tang 'susahnya nak jaga' tu banyak idea tapi kalut sbb ada keje. nntilah.

sya said...

Achik.. InsyaAllah lulus.. banyak2 berdoa.. good luck

my name is E said...

org yg byk belajar nieh lmbt nyanyuk..sbb bila study, neuron dlm kepala sntiasa aktif utk m'proses maklumat...tp, klu penghidap parkinson tak dpt ler nk dielakkan..itu mmg mslh urat saraf. mintak2x dihindarkan..

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-