Sunday, May 1, 2011

MY 1ST GIVEAWAY (ZUE)


Apo ko bondo eh den buek ni gak eh... menyahut seruan tag si Didot ... untuk pertama kali, acik menceburkan diri dalam contest montest ni.

Tuanpunya blog ni seperti di entrynya di http://contestheartyz.blogspot.com/2011/03/my-1st-giveaway-zue.html ...  dengan murah hatinya, nak berikan hadiah pada mereka yang akan dipilih ... errr...tader ke penerangan tentang gimana cara pemilihan penerima hadiah yang bertuah tu ? Ok Noha... see u in your comment box..

Cara nak join amat mudah seperti ngunyah kacang....so, acik join je lah... tak rugi apa-apa ekk...di samping dapat gak update blog nii...yg sedang dalam mood santai Cuti Hari Buruh dan kuli...

Langkah seterusnya untuk melayakkan acik dapat hadiah ni... adalah mengetag kenkawan acik lak.  Hmmm...bab ni tk baper nak suka.  Tpi tepaksa la...itupun kekalau ngkorang beminat la...Maka dengan ini, acik memilih pengunjung setia acik kat sini..:


1.  Kak Erna

2.  Kak Nora. 


Err...tgh bizi ke...? tak pe la...tag je.. bukan wajib join pun..nk cukup syarat. .hehhe..  Masa dan suntuk. Acik pun baru perasan pagi ni tdi...dah dateline ni...Tarikh tutup hari ini.. 1 Mei 2011. !!  Mekasih la Didot kerana berusaha menyeret acik join contest...:)

Orait.  Jap gi nak pegi shopping kek Nilai Tigo, bawak bonda tecenta. Have a nice day uols...

2 comments:

DIDOT said...

yessss!!!berjaye akhirnyeee..heheh..tq k chah join contest nei..t kite tag lg ek..hahah..gud luck!!!..;)

lupekanje said...

kehkehkeh..plissss....jgn smpai ketagih..tq.

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-