Monday, May 30, 2011

Baju itu

Baju korporat opisku...yang sama cam baju Pos Laju atau Felda???  Oren itu menawan....aduyaiii...
Ya Allah..berikanlah aku kekuatan untuk memakai baju ini setiap hari Rabu...




8 comments:

Acik Erna said...

alahai acik..nak golak pulak akak..siap berdoa nak pakai baju ni..

Hjh Noralenna Abbas said...

Jangan orang silap pandang sudah, acik!

kakpah said...

cantik la tu cik oi...
(sonyum sambil nokap mulut ni ha..)

lupekanje said...

Kak erna - misti doa kak ..takut kono koja ngan org gilo oren...haha

Kak Nora - tu lah..dgr kabo eh kat Tol mana tah, pakai roner ni gak..takut ade lak yg report kat pejabat tol tu nnt kata staff dia tk masuk kije..huhu

Kak Pah - Nak kono nih..hahah..

Husna Shariff said...

nek chah, kalau nk hntr pos laju ke London kena brape harganya? alohai... santek le tu!!

lupekanje said...

ader yg nk kena belasah ni..

Irfa said...

kenapa ngan baju tu?
silap jahit ker?hehe

acik..tak sangka acik pun baca blog mawarnafastari.sy sedang mengkhatamkan nya

lupekanje said...

warnanya telah merangsang jiwa rumaja acik...uwaaah...hahaha..

yess...ada opismet suggest. So, rasa tertarik pulak nk tau cerita kat situ.

Come, let us make her happy..give moral support to her.

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-