Monday, October 5, 2009

jumpa lagi..

acik agak bz lately...bz tahaper2...kannn.. ye ler...hari sabtu gi training badminton dgn opismet.. Pastu gi open house rumah bos .... makan sampai kenyang. Biler dah kenyang baru tringat nak kontek blogger bawah ni....yg rumah dia dekat ngan rumah bos acik tu... dan..I tell u what...beliau telah memaksa acik gi raya rumah dia plak... Dan acik dengan gembira memecutkan keter kebal acik gi umah dia yg rupa2nya tk sampai 7 minitpun dari rumah..dengan lyn, nurul dan cik ida. Lalu bertemu lah kami dengan riang gembira dan riuh rendahnya...dan ini Eryn tuanpunya blog My Heart, telah bersusah payah masak spagetti untuk kami yg dah kekenyangan tk hengat nih... thanks very much eryn.... lebyu.... siler update blog puan ye....tpi leh tk tgk gambo tu dulu?...klu tk santik cam acik..tk yah publish ye..heheh.. Moral of the story: ntah... not in very good mood...fatut kah aku marah? ..tak..sebab aku hanya semut yg kecil.

8 comments:

cHeRyNa PiReS said...

kalau kita semut kecil, takleh marah ke cik?

waaaa...acik baguslah, pandai main badminton. sha pulak..itulah satu2nye mende yang sha tak reti:P

lupekanje said...

sha,
semut kecit boleh gigit klu kener usik...tpi pehtu...kener penyet balik...lalu...penyet la...hehhe

acik main badminton suka2 je...mau kasik feluh laa..

zino said...

kalau dah tau semut pak payah le marah.. nanti kena penyek2 je hehe..

MY HEART said...

Acik.. apsal taruk muker ambe yang tak comel tuh???

iina said...

cik bila nak buek openhouse nie.. den nak datang singgah leh?

lupekanje said...

zino,
ha...sbb tu la kann..tk leh memarah..
alerr...semut kecit marah takat gigit2 gatal jer... pehtu baek la balik sakit tu..tpi semut penyet la kener hempit..hahha..



Eryn,
aisay...tu je yg ada...yg diorg amek aritu...santik la tu...heheh



iina,
singgah sayang jika kau senang...

ewaaahh..lagu sipah aini lak kuar...

tak yah la tggu open house nak dtg... umah acik ni serba kekurgn..
tk dapek nk open2 dho...nk dtg..dtg je..hehe

Mak Su said...

acik, byk ker jemputan open house?

my name is E said...

senyum lar achik...namo marah2x...nnti hilang seri nya...ngee~!! =P

My Name Is E,

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-