Monday, October 5, 2009

Jamuan hari raya Pringkat cawangan

Tawon ni meriah sambutan raya pringkat aras 13 bahgian kami...sebab kami buat surprise birthday celebration untuk Bos di cawangan Pra Perkhidmatan, Pn Arniza... sambutan ni di adakan pada Jumaat 2hb Oktober 2009.
Kek khas untuk Pn Arniza
Acik agak bz untuk psediaan jamuan hari raya pringkat Bahagian pulak jumaat nih... sik makan je kann.. tk per la..slagi org nak bagi makan.hehhe...
Jadi, layan je la gambo....sbb kali ni kami smua cam giler posing.
Antara makanan yang dihidang.. Mengalu-alukan yang pindah masuk ke ofis ni..(internal transfer) dan farewell untuk yang transfer kluar (internal gak..)

Siler rujuk ptunjuk utk mengetahui kod gambar yg dilukis...hehe..

Sila makan..jemput..jgn memalu...

Kami yang perasan cam cindy creport..

8 comments:

en_me said...

meriah uooolss..

kakpah said...

tak habih2 lagi acara makan2 ko yo cik.

Cikk.... lamo e tak poi boronang.

sya said...

Achik.. nampak gaya lepas syawal le kita pi bonang ek

lupekanje said...

en_me,
yesz....meriah rsanya...



kak Pah..
entahla...slagi tk abih syawal ni..camtu la nampaknya.




sya,
gitu la nmpaknye....sibuk ngan open hse je yee.....siang malam la tu....heheh

Kak Nora said...

Nampaknya raya 2nd round dah nak habis, nak masuk round ke 3, acik dah abis puasa 6 belum?

lupekanje said...

lom arr kak nora..baru baper ari buat nih...buat senin khamis je..sempat kot..

my name is E said...

Taim nieh E dpt mkn sikit jer..sbb nyer tak diketahui lar..tade selera mkn lak..hehehehehe

My Name Is E,

lupekanje said...

MNI E,
iyer ke tk selera...???
acik nengok tak renti2 masuk kat bilik makanan tuh..hahha..

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-