Friday, October 9, 2009

Jom main bolingg...

minggu yang sibuk nmpaknya bagi acik...di samping mood yg hilang..puas cecarik, tk gak jumpa lagi...nk gi lompat blog pun tk baper nk ada masa dn mood ittu..

Sok /arini ada jamuan dan perhimpunan peringkat bahagian pulak... makan dan makan lagik. Jadi, sibuk buat pesediaan persembahan dan tugas2 yang diserahkan....(kunun la..) Kalu diperlukan sok, acik kener jadik mc... harap2 lidah tk tegeliat la masa tuh. Lain minggu lak, ada tonemen boling... harap2 kumpulan acik, ramai ler yg join...wlopun ada antaranya yg tk pnah main pung...janji semangat berjuang tuh ada. Apa yang fentingggg??? KERJASAMA... ader owang tu hampir dah majuks sbb tadek org nk respon pasal men boling... sib la owang udah mula merespon dan sanggup bekorban aper ajer... semangat owang tu kini telah pulih smuler...dan akan bangkit dan terus berjuang walo sampai ke titisan air lior yg terakhir..... Acik cuber dptkan hidmat latihan pecuma dari pemain pro si tipah vogue... tapi deme jawoh bebeno nk di hangkut ke sini. tak pe la..tepakser la kami pasrah dgn kebolehan semula jadi yang telah Allah kurniakan pada setiap kami. Sekian...citer donia ku.

9 comments:

zino said...

selamat main bilong...jangan sampai tergeliat jari dah le..

mamarempit said...

besnye men boling...walopon "bolingkang"

my name is E said...

achik jd MC? hehehehe kene minum air byk2x nieh..nnti takut hilang sore pulak.. =P

P/S : E tak prnh jdi MC..tp, pernah jdi ketua platun..yg sllu terjerit2x ngi arahan tueh..hehehehe tp, sore tetap sedap kan... =P

My Name Is E,

MY HEART said...

Ai yang pro takmo amik berkhidmat .. ish..ish.. kesot ati ambe...

tipahvogue said...

hah cik, tu si eryn dah bolintiyer tu...haper lagikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

cHeRyNa PiReS said...

lepas nieh acik jadi ming...ming...sambil men boling acik nyanyi lagu wonderpets...baru meriah!
(ada kawan sha suke wat camtuh...eheh)

Mak Su said...

kena jadik emcee? bolehler sumbangkan se or dua lagu MC Hammer :)

lupekanje said...

zino,
jari tu yg kener jaga bebaik tu kan...payah klu jari dah tegeliat..



mamarempit,
tak kira la...wlopun itu bolingkang...haha..


My Name is E,
ni misti makan gula Mr Fisherman....kannnzz..


Eryn,

sudikahhh???? ate...balik kijer pun lelarut malam... mana masa nak ajo kitowang nih???


tipah,
boley cayer ke ini minah...??
tk kira...acik nak tipah gakkk...
biler nak trening kat alamanda nih...acik join skalik...hehhee..
*dasar tidak tahu malukkk...!!


sha,
wonder pet pandai main boling ke...huhuuhu..

tak tau la blh men ke tidak nih...group tk komfem lagik...duit pun lom serah... *ape kes..



Mak su,
aha..mc... jenis mc yang lebey kurang ngan medical cert. tu je...hahha..

adeiiihh...saper lah aku...

Shifu67 said...

jom jumpa kat trek.... hehehe

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-