Tuesday, December 15, 2009

keter saper tah nih..

Suka acik kat plet nombor kereta ni.... NAG4 ato NAGA !!













Acik jumpa dlm perjalanan balik lepas menghadiri walimatul urus di kampung ari ahad lepas. Ampun ye, pada tuanpunyer keter sbb publish gambar.
 
Rasanya ada tak orang yg booking nombor KER4 ....atau MAW45
atau RAJ4 ...
atau BAL4 ...
atau NAN4 atau NAN1 (err...misti ada org guna nih..)

tk pun NAN48
Ada satu no. plate keter di letakkan harga RM37,000 iaitu DAT4 .....aperkah..??
Dan dri laman web yg acik tgk nih...yg paling tinggi regernya... PHS1 (RM150,000)!!!!
 Giler tak??? Plet ajer tuh..!!
 
Saper la gaknya guna keter plet no. BAB1 (misti asik kener sumpah je...ekekeke...)

16 comments:

iina said...

Nan adolah yang nak lotak flat nombor yg last tuh wakakaah.. krg kena chop ada S1H1 pulak.. den tak kisah no apo flat keto.. asal leh pakai keto tuh ;)

Tijah said...

ado tak TIJ4? ondak yo tu...

my name is E said...

SY NAK ct5...
=P

mamarempit said...

acik..yg BAB1 tu ade...penah jumpe...tapi BAB11....so panjang sket la bunyik nye...hahaha

en_me said...

cikputih me ponn pakey no. 4 jerr.. volleee kannns

Erna said...

salam acik..boto la acik ni..kito punyo tekun maco e..tetibo..telambak golak iyo la cik..cano nak nyebut e tu...akak dulu salu kesian kek orang yang dapek plet kete ceni..kok sobut 2 kali lain poi.ee..BEK........

lupekanje said...

iina,
nan ado yo? hehe...nanti nk suh knkwn kat JPJ check kan...ado tak gak ehh org guno nomor tuh...*dah tader kojo lah nih...haha..



Tijah,
a 'ah kan..tk tkonang lak acik. Apo kato keto bru tijah nnt, booking no. nih...??


E,
CT5??...naper nak CT5??? bukan CT2 ke..

lupekanje said...

mamarempit,
ado gak ke? haha..acik tk pnah jumpa lagik...nnt klu jumpa, nak amek gambo la..nayer je owang tu kan.



en_me,
4 ? boley ajer...err...nnt nk hon la klu jumpa tgh jalan...tk kira la klu salah org...ekekeke..


erna,
ha...mang nayo kan ...buat digolak an org je klu nombor yg ada makner lak tuh...heheh...tpi klu keter tu keter besa...org tk bani golak la kakkk....heheh

ashley said...

banyak memakai wang nak booking plet no nih kan?
.
.
rugi laaa.

lupekanje said...

ha ah ... ramai yg rsa penting no. plet tu satu perkataan yg memberi makna...sampai sanggup berhabishabisam

mamarempit said...

acik..pembetulan..bukan BAB11..tapi BAB111...ni disahkan oleh en. suami...hahhaha lagi panjang harakatnye

lupekanje said...

mamarempit..
tajwid misti betul...hehehe

Mak Su said...

oops! (plet number yang last sekali) ;p

lupekanje said...

mak Su,
keter Mak Su ke?? hehe...

putera said...

RAJ4??? huhu.. ntah bile la nk sampai no plat tu.. skrg ni pun baru RH.. huhu... macam nak try la nanti no plat tu.. hehe..

(kenderaan yang keberapa la waktu tu kan.. hehe)

misz_A said...

hehe.. ada ke BAB 1? teringin nak tgk keta sapa

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-