Sunday, June 5, 2011

Map Comuter, ERL, Star-LRT, Putra-LRT


Acik ni tak reti nak naik public transport... so, bia la acik letakkan jadual dan arah perjalanan train2 smua jenis yg ado kat area Kolumpur, putrajaya ni...senang nak refer nnt..hehhe..ye lah...sesekali tringin gak nak berimpit2 dalam train tu kan..menikmati bauan2 pelbagai dalam tu, dengan orang yang pelbagai...errr..
tringat pulak, LRT pink karer tu ada lagi ke skarang ni????




Tambang Komuter

Tambang LRT

Tambang dan info ERL


2 comments:

Ms.Lilies said...

cik...saya last naik masa pregnant hari tu...bwk bebudak merasa naik lrt

lupekanje said...

jom bawak acik plak....hehe

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-