Thursday, July 7, 2011

Untuk makluman


Tak ada masa nak update blog...sebab sibuk nk dapatkan 3 star kat Angry Bird ni...hehhehe

7 comments:

Ms.Lilies said...

accik pun main?
muahahahaha

lupekanje said...

hmm..anak acik menghasut...so acik give a try..pastu udah ketagih..sib bek kat umah tk leh install..kat opis lak taim rehat je main..hehhe

Acik Erna said...

acik pun dah teperangkap yo..

lupekanje said...

ye lah kak erna...tolongggg...huhu..

secangkir madu merah said...

sempat juga main game ya acik..

lupekanje said...

hehe...curi2 masa tu SMM..

rosdiana said...

saya selalu dapat 3 star tu acikkkk..
ehem ehemmmmm!

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-