Sunday, October 17, 2010

Nak tukar

Its time to change my blog skin....template ni cam dah corrupted je.  dalam pada tu, berkemungkinan akan link yang akan terhilang..tu yg malas nak tukar template. Maafkan daku.

7 comments:

zino said...

boleh tranferkan semua link tu kan .. tapi jangan tanya zino macam mana nak buat hehe

lupekanje said...

thx zino...ni tgh memilih templt..
try ni dulu...
tk jmpa lain lagi yg lebih bekenan..hehe...
Save link mana yg blh nih..


(cam tk baper bekenan je lgi nih...gelap!)

kak Erna said...

acik..acik pandai tukar sendiri tak po..akak anak yang buek kan..akak tengok pun tak sanggup..banyak betul yang nak dibuek e..

lupekanje said...

Mang leceh kije klu tetiap kli nk tukar template...trutama template yg bukan dri blogspot...tpi nk puaskan ati gak kan..hehhe
acik belasah je kak..bukan geti bena. Tu yg kekdg ada yg ilang lonyap tah ke mana ..!

secangkir madu merah said...

memang cantik...rumah baru mu ini...saya pon teringin nak tukar template tapi memikirkan takot hilang benda2 yg dah sedia ada buat saya tangguhkan dulu niat itu...

lupekanje said...

smm..terima kasih. Belum siap & belum tetap hati nk guna template ni...tpi klu dah malas nk mikir, mang trus je guna template ni. Sbb tu lah...banyak yg hilang dan terpaksa bina smula sudut2 yg hilang esp link blog kawan2..

Anonymous said...

Hi

Remember me Wong Jee Lan, Devaky told me more or less about your blog, so I thought I gave it a try..keep up the good work my friend, I 'masih ingat' you and Siti Mariam used to come to my house, we called it 'Rumah Murah Linggi' who care 'rumah murah and rumah mahal, I am proud to be from Kampung Linggi. I live in UK, family and all that.

Cheers
wjl

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

APAKAH YANG DICARI DALAM HIDUP YANG SINGKAT INI? HARTA? PANGKAT? KASIH SAYANG MANUSIA?

Blogging Community, Blogosphere, Free Blog Submissions, Blog Directory, Article Submissions, Blog Traffic

Setiap yang bermula, akan berakhir...
Setiap yang baru akan menjadi lama...
Setiap yang bertemu akan berpisah...
Kalau sudah begitu, apa gunanya kita mulakan...
kalau sudah begitu, apa gunanya kita memiliki yang baru..
kalau sudah begitu, apa perlunya kita bertemu...
Jika yang bermula, akan ada akhirnya...
Jika yang baru, akan menjadi lama sudahnya..
Jika yang bertemu, akan terpisah juga penghujungnya
yang entah di mana dan bila..
Detik permulaan, ketentuan Tuhan...
Detik pengakhiran, Takdirnya Tuhan..
Yang baru, Tuhan yang jadikan
Kelakkan usang, fitrahnya begitu..
Pertemuan, adalah keizinan Allah
Perpisahan jua... adalah ketetapan Allah
Siapalah kita.. hanya hamba...
yang tidak berdaya...
cuma merancang,
tapi selalu pincang,
cuma berakal,
kekadang hilang akal,
cuma berusaha
tanpaNya kita tk berdaya.
-KC-